13 Ocak 2011 Perşembe

Withmarsh: "Erteleme Stratejik Karar"


2011 aracının lansmanını Valencia’daki ilk testler sonrası 4 Şubat’ta yapacağını açıklayan McLaren’de takım patronu Martin Withmarsh doğru bir karar aldıklarına inandıklarını söyledi.

İngiliz patron, hazırlanan çalışma planından sapma olmadığını, gecikmenin stratejik bir karar olduğunu belirterek, “Pilotlarımız Button ve Hamilton’ın Bahreyn’deki ilk yarışta mümkün olan en iyi paketle piste çıkmasını istiyoruz” dedi.

Withmarsh, Valencia’daki ilk testte 2010 aracının geliştirilmiş versiyonu ile çıkmalarının kendilerine yeni geliştirdikleri teknolojileri rakiplerinin kopyalamasını önlemek gibi bir avantaj da getireceğini ifade etti.

“MP4-26, bu sezon uygulanmaya başlanan yeni kurallar çerçevesinde bazı yenilikleri içeriyor ve özel bir tasarım” diye konuşan İngiliz patron, 2011’de çok daha güçlü bir McLaren izletmek için çalıştıklarını dile getirdi.

2010’da beş yarış zaferi elde etmiş olmalarına rağmen takımlar klasmanında ikincilikte kaldıklarını hatırlatarak, yeni sezonda çok daha iyi bir performans göstermeleri gerektiğini altını çizdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder