14 Haziran 2010 Pazartesi

Kanada Yarışı Canlı Yayını Hakkında...

Pazar günü TRT 3 ekranlarından canlı yayınlanan Kanada Grand Prix'si, heyecanın aralıksız devam ettiği, sezonun en keyifli yarışlarından biri oldu şüphesiz.

Dünyanın en prestijli organizasyonlarından olan Formula 1'i, güncel haberler, röportajlar ve en kaliteli anlatımla yerinden ulaştırmak için bugüne dek gösterdiğimiz çabaların, siz seyircilerimizin beğenisini kazanmış olması bizim için değerli geri dönüş olmuştur.

Pazar günü gerçekleştirdiğimiz yayın esnasında yaşadığımız, Kanada'dan kaynaklanan talihsiz aksaklıklar ise en az sizler kadar bizleri de üzdü.

Montreal'deki spikerimiz Serhan Acar ile bağlantıyı kaybettiğimiz ve yayın ekibimizin kontrolü dışında yaşanan iki sıkıntılı an yaşadık ne yazık ki...

Bu dakikalarda, zorunlu olarak reklam arası vererek bağlantıyı tekrar kurmaya ve sizlere yarışın kalan kısmında sağlıklı bir yayın ulaştırmaya çalıştık.

Şimdiye dek yaptığımız yayınlarda, hem Serhan Acar'ın hem de yayın ekimizin, bu tür detaylara ne kadar önem verdiğini gösterebilmiş olmayı umuyoruz.

Anlayışınız için teşekkürlerimizle...


Formula 1 Kulübü

4 yorum:

  1. Reklam aralarının mecburiyetten verildiği ve bu konuda Kanada'dan gelen yayının sıkıntı çıkardığı oldukça açıktı. Bir başka ülkede veya başka kanalda olsa, onlar da aynen böyle yapmak zorunda kalırlardı. Gayet anlaşılır bir sorun. Bence trt3 yaşanan talihsizliklere rağmen yayını güzel toparladı. ellerinize sağlık.

    Ama pilotlara çektirilen o "dünya kupası trtde" işkencesi neydi öyle?! Lütfen futbol deliliğini bıraktırın muhabirlerinize. "Maraba Televole"den farkı kalmadı artık, reklam olsun diye saçmaladılar. Formula 1'i de buna bulaştırmasınlar lütfen.

    YanıtlaSil
  2. Bence sesi kaybetmiş olmanız reklam girmenizi gerektirmezdi. Motor sesleri de izleyiciye fazlasıyla yetiyordu.

    YanıtlaSil
  3. Teknik olarak bir zorunluluk muydu bilmiyorum ama Serhan Acar'ın sesi kesilse bile reklama girilmeyebilirdi ve o anda Okay Karacan götürebilirdi ya da bir süre sessiz gidebilirdi yayın. Ama ses kesildiğinde teknik olarak mutlaka reklam girilmesi gerekiyorsa onu bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  4. bence de ses gitti diye reklama gerek yoktu. 2.arızada misal kaçırdık şumi-kubica temasını

    YanıtlaSil