8 Eylül 2010 Çarşamba

Ferrari Sanal Akademisini Açıyor


Ferrari, 9 Eylül’de Sanal Ferrari Akademisi’ni açarak F1 takımları arasında ilginç bir uygulamaya imza atıyor. F1 simülalörüyle yarışmalara katılan taraftarlar, Ferrari ürünleri kazanma şansı ve Maranello’ya gitme şansı bulacaklar.

Bu yarışmada ilk 5’e giren yarışmacılar, Ferrari’nin resmi pilot akademisine katılma fırsatı da yakalayabilecekler. Kısaca sanal dünyadan gerçek F1 yarışçılığına adım atmaları mümkün olacak.

Ferrari’nin oyununda 2010 otomobili ve üç pist bulunuyor. Araçla Mugello, Fiorano ve Nürburgring pistlerinde turlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda Ferrari, pistteki verileri gerçek verilere göre uyarlamış. Ferrari pilotları Alonso ve Massa da, oyunu geliştirmek için denemeler yapmış.

Ferrari oyunda yarışlarda kullandığı gerçek ayarları kullanacak ve oyuncular kendi dereceleri ile Alonso ve Massa'nın derecelerini karşılaştırabilme fırsatı yakalaya bilecekler. Oyuncular 9 Eylül’den itibaren Ferrari’nin sitesinden bu oyunu indirebilecekler. Oyunda rakibiniz Alonso ve Massa’yken size Luca Baldisseri ve Fisichella yardımcı oluyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder