23 Mart 2011 Çarşamba

Button: "Dayanıklılık Sorunlarımızı Çözdük"

Sezon öncesi testlerinde rakiplerinin yarısı kadar pistte kalabilen McLaren'in şampiyon pilotu Jenson Button, dayanıklılık sorunlarını çözdüklerini ve Avusturalya'da ön sıralarda yer alacaklarına inandığını söyledi.

Testlerde yaşadıkları problemler nedeniyle otomobilin gerçek performansını göremediklerini belirten İngiliz pilot, "Avustralya'daki ilk antrenmanlarda mümkün olduğunca pistte kalıp yarış öncesinde en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.

Button, testlerde yaşanan teknik sorunlar nedeniyle iyi bir hazırlık dönemli geçiremediklerini kabul ederken, "Ferrari ve Red Bull'un çok güçlü göründüğünü söyleyebiliriz. Ancak McLaren'in bir sürpriz yapabileceği ve üst üste üçüncü kez Avustralya'da zafer kazanıp kazanamayacağımı göreceğiz. İyi bir otomobilimiz var ve bunu ilk yarıştaki performansımız ile ispatlamak istiyoruz" dedi.

Avustralya'dan zaferle ayrıldığı taktirde, Michael Schumacher'e ait olan "üst üste üç kez aynı pistte kazanma" rekorunu egale edebilme ihtimalinin kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder