12 Mart 2011 Cumartesi

Schumi: “Red Bull Açık Ara Önde”

Sezon öncesi testler tüm hızıyla devam ederken diğer yandan da takımları ilk yarış öncesi heyecan sardı. 27 Mart’ta gecikmeli olarak start alacak Formula 1 2011 sezonu öncesi, tahminler de yapılmaya başladı.

Mercedes GP’nin tecrübeli pilotu Michael Schumacher ise, birçok kişinin sözlerini destekleyerek Red Bull Racing takımının 2011’de de büyük bir avantaja sahip olduğunu belirtti.

Schumacher, son şampiyon takım için şu sözlere yer verdi: “Zorlu bir mücadele olacak ama şu noktada bir değerlendirme yaptığımızda Red Bull’un açıkça önde olduğunu görüyoruz. Bu yüzden onlara yetişmemiz gerek.”

Michael, testlerin ardından kendi otomobillerini de böyle değerlendirdi: “Bizim otomobilimizde güvenilirlik açısından problem yok. Ama oyunumuzu biraz daha yükseltmemiz gerek. Özellikle lastikler çok kritik bir konu.”

Mercedes takım patronu Ross Brawn ise, ilk yarış koşulmadan hangi takım ne düzeyde olduğunu bilebilmelerinin zor olduğunun altını çizerek, “Otomobil şu an için beklentilerimizi karşılıyor. Yapmak istediklerimizi gerçekleştirebilen bir düzeydeyiz. Geçen yıldan daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder