9 Mart 2011 Çarşamba

Button: “Rakiplerimizin Gerisindeyiz”

McLaren pilotu Jenson Button, 2011 sezonunun ilk yarışlarında önemli rakipleri Ferrari ve Red Bull’un gerisinde kalabileceklerini söyledi.

Sezon öncesi testlerinde elde ettikleri toplam mesafe ve hızlı turlarına bakıldığında bu iki takımın oldukça güçlü göründüğünü dile getiren 2009 Pilotlar Şampiyonu Button, “Bu sadece bir öngörü. İyi yarışlar çıkartamayacağımızı söylemiyorum. İlk günden itibaren çok önemli yol kat ettik ancak Ferrari, Red Bull ve diğerleri arasındaki güçlü bir-iki takım ile mücadele etmek için yeterli olmayabilir” diye konuştu.

İngiliz pilot, Barcelona’daki son testlerde mümkün olduğunca ilerleme kaydetmek istediklerini vurgulayan Button, ilk gün Red Bull pilotu Mark Webber’in arkasından ikinci en hızlı zamanı elde etmesine rağmen hız, gelişim ve dayanıklılık açısından son testlere mükemmel bir başlangıç yaptıklarını söyleyemeyeceklerini ifade etti.

Button, Avustralya’da Red Bull ve Ferrari pilotlarının hemen ardından finiş görmelerinin iyi bir sonuç olarak algılanabileceğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder