18 Ekim 2010 Pazartesi

Button Kore'den Ümitli


Jenson Button, McLaren'in Güney Kore için hazırladığı yeni güncelleme paketi ile iyi bir yarış çıkarabileceğini düşünüyor.

Japonya yarışı sırasında test ettikleri yeni parçalara, Güney Kore için yapılan güncelleştirmelerin de eklenmesiyle, sezonun sondan üçüncü yarışı öncesi oldukça güçlendiklerini belirten Button, “Otomobilimiz hazırlanan yeni paket sayesinde önceki yarışlardan daha rekabetçi olabilecek güce ulaşacak. Güney Kore yarışından oldukça ümitliyim” dedi.

İlk defa Formula 1’in onyedinci yarışına yapacağı ev sahipliği ile kapılarını açacak olan Kore pistinin kendisini heyecanlandırdığını dile getiren İngiliz pilot, “Değişik karakterleri birleştirerek yapılmış oldukça ilginç bir pist. Geçiş şansı verebilecek birkaç noktanın bulunduğunu düşünüyoruz. Pilotları zorlayacağını söyleyebiliriz. Bence hiçbir sonuç sürpriz olmayacak” dedi.

Yeni pistlerde her zaman yaşanabilecek aksaklıkları göz önüne alarak hazırlıkları sürdürdüklerini dile getiren Button, “Takımlar, pilotlar ve yarış organizatörleri hep birlikte çalışırsak, pistte ve dışında oluşabilecek her türlü sorunu kolaylıkla çözebiliriz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder