23 Ekim 2010 Cumartesi

...Haydi Kamui Türkler Seninle...


Sauber'in genç yıldızı Kamui Kobayashi'yi şimdiden F1'in en önemli karakterlerinden biri haline geldi bile. Müthiş geçişleri ve gözü kara pilotajı Kobayashi'yi saf bir hız pilotu olarak öne çıkarıyor. F1 Dünyası onun gelmiş geçmiş en iyi Japon pilot olarak tarihe geçmesini bekliyor... Çok sıcak kanlı olan Japon pilot, açık ara grid'in de en sempatik ismi konumunda. Kamui küçükken komedyen olmak istiyormuş ancak daha sonra otomobiller ile daha iyi olduğuna karar vermiş... Kamui'nin Erbatur ve Tayfun'la da arası çok iyi.

Bu hafta Kore'de TRT F1 ekibi Kamui ile özel bir röportaj yaptı... Bu röportaj'da kendisine Formula 1 Kulübü ve Türkiyef1.com 'un ortak çabasıyla Türkiye'de hazırlanan özel hediyesi de teslim edildi.... Japon pilot Türkiye'den aldığı "Haydi Kobayashi Türkler seninle " yazan özel posteri görünce çok mutlu oldu ve posteri Japonya'daki evine asacağını söyledi.

Yine de poster Kamui'nin evinden önce Sauber Motorhome'unda sergilenmeye başladı bile. Japon pilot Kore'de F1 haftasonu boyunca tüm röportajlarını özel hediyesinin önünde verdi. Takım yetkilileri TRT ekibinin bu jesti için Erbatur Ergenekon ve Tayfun Bayburt'a özel olarak teşekkürlerini ilettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder