13 Ekim 2010 Çarşamba

Hulkenberg, Williams'tan Ayrılıyor mu?


Formula 1’de 2010 sezonun ikinci yarısında yükselen performansıyla dikkat çeken Williams takımının genç pilotu Nico Hulkenberg’in bir sonraki sezonda takımda kalamayacağı konuşuluyor.

Williams’ın, Rubens Barrichello’nun yanına sponsor desteği getirebilecek bir pilotla anlaşmayı düşündüğü iddiaları takım tarafından doğrulanmamış olsa da, GP2 serisi şampiyonu Venezuella’lı pilot Pastor Maldonado’nun Hulkenberg’in yerine geçeceği söylentileri padok alanındaki söylentilerden biriydi.

İddialar konusunda görüşleri sorulan Williams takımı CEO’su Adam Parr, pilotlarla ilgili alınan kararı henüz açıklamayı düşünmediklerini ifade etmekle yetindi.

Genç pilot Nico Hulkenberg ise, Williams ile devam etmek istediğini belirterek bu konuda içinin rahat olduğunu da sözlerine ekledi: “Güzel ilişkiler kurduğum bir takımdayım ve bunun böyle kalmasını isterim elbette. İyi bir sezon çıkarttım, içinde bulunduğumuz durum itibariyle daha iyisini yapmanın mümkün olmadığını düşünüyorum. Kendime güveniyorum ve takımım isterse devam etmek güzel olur”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder