13 Aralık 2010 Pazartesi

“2010 Zor Bir Ders Oldu”


Şampiyon pilot, 2010 sezonunun kendisi için çok zor geçtiğini ama çok şey öğrendiğini söyledi.

2010 sezonun kendisine çok şey öğrettiğini belirten Alman pilot, “Gerçekten çok zor bir yıl oldu ama neyse ki sonu güzel bitti. Çok önemli dersler aldım. En önemli ders ise, ne yaşanırsa yaşansın, yarış bitip de odanıza döndüğünüz ve aynada kendinizle yüzleştiğiniz anda anlıyorsunuz olan biteni. Olayların sıcaklığı sürerken fark edemediklerinizi görmeye başlıyorsunuz. Kalbinizin derinliklerinde gerçeğin ne olduğunu biliyorsanız, kimin ne yazdığı veya düşündüğünün bir önemi kalmıyor” dedi.

Takım arkadaşı Mark Webber ile gerilimli bir yıl geçirmiş olmasının üzerine konuşmak istemediğini dile getiren Sebastian Vettel, “Bu konu hakkında yıl boyunca konuşmadım ve şimdi konuşmak da doğru bir zamanlama olmaz” ifadesini kullandı.

“Geçen sezonun başında şampiyonluk kupasının fotoğraflarını topluyordum. Çünkü bir sporcu her zaman mümkün olduğunca yükseğe bakmalıdır. Yaşadıklarım çok güzeldi. Ama artık ileriye, geleceğe bakmalıyım” diye konuşan Vettel, 2011 öncesi dinlenme ve başarısının boyutlarını doğru şekilde algılamak için yeteri kadar fırsat bulduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder