23 Aralık 2010 Perşembe

Petrov: "F1 Bambaşka Bir Deneyim"


Lotus Renault F1 takımı ile 2 yıllık sözleşme yaparak F1 kariyerine devam etme şansı yakalayan Rus pilot Vitaly Petrov, anlaşmanın ardından yaptığı röportajda kendisinden beklenen performansı göstermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

F1’de kalmanın kendisi için çok önemli olduğunu ve bu hedefini yerine getirebildiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Petrov, “F1 otomobiline her binişimde kendimi Noel sabahına uyanmış bir çocuk gibi hissediyorum. İnsanlar, hayatın F1 aracına binmekten ibaret olmayacağını düşünebilirler. Ancak 24 otomobilden birinin pilotu olmanın anlamı gerçekten çok büyük. İşimden asla şikayet etmedim, tüm zorluklarına rağmen” dedi.

2010 sezonunda pek çok özel an yaşadığını ancak Şangay pistinde Michael Schumacher ve Mark Webber’i geçerek ilk puanlarını almasını ve Türkiye’deki sıralama turlarında son bölümde mücadele etmesini en önemli olaylar olarak gördüğünü söyledi.

Petrov, 2011’de de kendisini KERS ve Hindistan yarışı gibi çok özel ve yeni deneyimlerin beklediğini ve sezon öncesi çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder