17 Şubat 2011 Perşembe

"İtalyanlar Abartıyor"


Sebastian Vettel, İtalyan medyasına yaptığı bir açıklamada "Red Bull'da mutluyum ancak hayallerimde Ferrari var" ifadesini kullandı.

Bu düşüncesiyle ilgili bir de espri yapan genç Alman pilot, yer değiştirmeyi kabul etmesi karşılığında Alonso'ya kendi cebinden bir tatil hediye edebileceğini söyledi.

Red Bull takım patronu Christian Horner, pilotunun bu açıklamasıyla ilgili olarak, "Vettel istediği hayali kurabilir" dedi ve İtalyan medyasının konuyu abarttığını belirtti.

"İtalyanlar ne zaman şampiyon bir pilot Ferrari'den bahsetse heyecana kapılıyorlar ama büyütülecek bir şey yok ortada" dedi.

Pilotlarının diledikleri şekilde görüşlerini aktarma özgürlüklerinin olduğunu dile getiren Horner, "Vettel'in de kendine ait fikirleri var. Her pilot kırmızı otomobilin hayalini kurar ve böyle bir durumda kimsenin karşısına dikilmeyiz. Sebastian'ın uzun bir kariyeri olacak. Yakın zamanda ise Red Bull için ter döküyor olacak, Red Bull da onun için"

Horner, Vettel'in Red Bull ailesiyle birlikte büyüdüğünü söyledi ve ekledi, "Emekli olmadan önce Ferrari'ye gidebilir. Bu da sanırım en azından 10 yıl sonra kırmızı otomobile geçebilecek demektir"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder