16 Şubat 2011 Çarşamba

Yeni Tasamımızı Beğendiniz Mi?

Ülkemizde, Formula 1'in istenilen ilgiyi bulabilmesi için çalışan, ortaya koydukları işlerle saygı kazanan çok değerli haber siteleri ve bloglar var. Bizler de sizler gibi bu site ve blogları takip ediyor, elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz.

Formula 1 Kulübü blog sayfası ise F1'e farklı bir yönden bakıyor...

Sporun eğlenceli, keyifli ve görsel tarafına odaklanıyor, öte yandan öne çıkan haberleri, takım ve pilotlarla ilgili gelişmeleri aktarmaya çalışıyoruz.

Eleştirilerinize, görüşlerinize ve yorumlarınıza daima önem veriyoruz ve dikkat ediyoruz.

Geçtiğimiz yıl kullandığımız sade tasarımımızı bu yıl farklılaştırmak istedik. Dilimize uygun, eğlenceli ve keyifli bir görsellik kullanmak istedik.

Geleceğin Formula 1 araçları olduğunu hayal ettiğimiz otomobillerimize, canlı, cıvıl cıvıl renkler ekledik, eğlenceli bir tasarım hazırladık...

Beğeniniz bizim için önemli...

Anketimize katılın, görüşünüzü paylaşın...

Yeni tasarımımız hakkında ne düşünüyorsunuz?

5 yorum:

  1. Değiştirme amacı güzel ama şu arabalar Formula 1 arabası olsa daha güzel olurdu bence. Yani yine bunlar gibi ayrıntısı az ama en azından "formula 1 arabası bu" denebilecek bişeyler daha hoş olurdu diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle geçen sene vermiş olduğunuz destek için (F1PARK) çok teşekkür ederim ve başarılarınızın devamını dilerim.Sitenizin bir takipçisi olarak biraz daha kullanışlı bir tasarım daha fazla memnun ederdi ama yine de ben kullanmış olduğunuz kısa ve öz ifadelerle yeni nesil f1 araçlarınızı gayet sevdim.Başarılı bir tasarım olmuş tebrikler...

    YanıtlaSil
  3. güzel ama araçlar uymamış daha çok f1i yansıtacak şeyler olmalı bu tarz değil

    YanıtlaSil
  4. ben gayet beğendim. özellikle logoyo tıklanarak ana sayfaya gidilmesi güzel bir özellik. önceden yoktu :)

    YanıtlaSil
  5. Araçlar F1 aracı olsa güzel bir tasarım olurmuş, ancak şu an çok kötü. Sanki bir oyun sitesi havası veriyor o araçlar.

    YanıtlaSil