9 Kasım 2010 Salı

Bernie Ecclestone Özel Röportajı




Bernie Ecclestone Brezilya'da Formula 1 Kulübüne özel açıklamalarda bulundu. Erbatur Ergenekon'un sorularını yanıtlayan F1'in Patronu Türkiye GP'nin geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Erbatur Ergenekon'un özel röportajı Tayfun Bayburt görüntüledi.

2 yorum:

  1. Bence Schumacher - Hakkinen rekabeti olan zamanlarda bu pistimiz olsaydı ilgi çok daha fazla olurdu. Aradan yıllar geçmesine rağmen sokaktaki insanlara formula 1' i sorsanız hala "Schumacher" cevabını alırsınız. bi kısmıda hala "Ben Hakkinen'ciyim" der. İlgi olarak kötü bi zamanda bu işe girebildik. Artık her sezon başka bir takım favori oluyor. Sıradan insanlarında bi takım tutmasını zorlaştırıyor bu. Röportajda zaten 2 kere bundan bahsetti Ecclestone.

    Tabi işin maddi boyutu zaten bizi en çok zorlayan kısım. Finansal sorunlar düzelmediği sürece takvimde kalmamız çok zor. Belçika gibi köklü ve şahane bir pist bile riskli durumdaysa bizim işimiz gerçekten zor.

    Ayrıca bu değerli röportajı yapan Erbatur-Tayfun ikilisinede teşekkürler. Çok kritik bi röportaj.

    YanıtlaSil
  2. Türkiye'de F1 yeterince desteklenmiyor. Ecclestone'nun da değindiği gibi, medyamızda bir futbol şampiyonası öncesi ve sonrasında yüzlerce haber çıkıyor. Ama maalesef bazı spor programları haricinde hiçbir yerde F1 haberine rastlamıyorum. Göremediği, haberi olmadığı, sevemediği bir organizasyonu nasıl desteklesin insanlar? Biliyoruz ki insanların beğenileri televizyonlar tarafından yönlendiriliyor. F1 de reyting kaygısı olmadan biraz daha hayatın içine sokulmalı artık. Yoksa ilgi çekmemesi çok olağan.

    Görünen o ki Türkiye'nin işi gerçekten zor. Umarım hükümet biraz daha kesenin ağzını açar.

    YanıtlaSil