11 Kasım 2010 Perşembe

Webber: "Bu Sene Olmazsa Seneye"


Abu Dabi’deki final yarışında şampiyonluk mücadelesi verecek olan Avustralyalı Mark Webber, 2010 sezonunun dünya şampiyonluğu unvanı için son şansı olmadığını söyledi.

34 yaşındaki Red Bull pilotu, şampiyonluk için son fırsatı olduğu görüşlerine katılmadığını belirterek, “Son yarışta elimden geleni yapmaya çalışacağım. Ancak önümüzde bir sezon daha var. Bu hafta sonu olmazsa seneye yeniden deneyeceğim” dedi.

Webber, Abu Dabi’deki basın toplantısında, “İnsan doğası her zaman daha fazlasını elde etmek ister. Bu kadar yaklaşmışken şampiyon olmayı elbette çok istiyorum. Son yarışa böylesi bir heyecanın taşınmış olması gerçekten harika. Önümüzde birkaç yarış daha olsa, bu mücadele hızını kaybetmeden devam ederdi sanırım. Rakiplerime büyük saygı duyuyorum. Şampiyon olamayabilirim, ama hayatımın en unutulmaz anılarını kazandım” diye koştu.

Kariyerinin son yıllarına kadar böyle güçlü bir otomobille yarışma şansı bulamadığı için ilk kez dünya şampiyonluğuna bu kadar yaklaşabildiğini ifade eden Webber, “Sezon henüz bitmedi. Pazar günü her şey belli olacak. O zamana kadar da savaşmayı sürdüreceğim” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder