8 Kasım 2010 Pazartesi

Vettel: "15 Puan Mümkün"




Brezilya’dan zaferle ayrılan ve şampiyonluk adına bir kez daha ümitlerini yenileyen Sebastian Vettel, liderle arasında 15 puanlık farkın çok büyük olmadığını söyledi.

“Fark 25 olsaydı işimiz çok zor olurdu. Ama 15 puan kesinlikle mümkün. Abu Dabi’de Fernando Alonso’nun aracından dumanların yükseldiğini görsem üzülmezdim. Ama yine de kendisi için çok kötü düşündüğümü söyleyemem” diye konuşan Vettel final yarışına kadar beklemek zorunda olduklarını vurguladı.

Şampiyonluk için ellerinden geleni piste yansıtmaya çalışacaklarını belirten Alman pilot, “Sınırları zorlamaya devam edeceğiz. Güçlü bir araca sahibiz ve hala her şey mümkün görünüyor. Amacımız kazanmak olacak ama öte yandan Alonso’nun nasıl bir yarış çıkartacağı da büyük önem taşıyor. Yarış bittiğinde herkes gibi biz de şampiyonun kim olacağını göreceğiz” dedi.

Vettel, Takımlar Dünya Şampiyonluğu’nu garantileyen Red Bull’un ekip olarak büyük bir iş başardığını sözlerine ekledi ve “Bugün çok güzel bir gün. İnanılmaz bir başarı elde ettik” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder