18 Kasım 2010 Perşembe

Ferrari'den Taraftarlarına Mektup


Ferrari başkanı Luca di Montezemolo, Abu Dabi’deki son yarışta kaybedilen şampiyonluğun, takımda acı bir tat yarattığını söyledi.

Başkan, Ferrari’nin internet sitesinden, kendilerine destek mesajları gönderen taraftara teşekkür etti...

“Üzerinden günler geçmesine rağmen, son yarışın yarattığı acıyı hala içimizde taşıyoruz. Sezon içerisinde şampiyonluk şansımızın olmadığının söylendiği günleri hatırlıyorum. Oysa Abu Dabi’deki sıralama turları sonrası en büyük aday bizdik. Ne yazık ki, pit duvarından gelen yanlış bir karar her şeyin sonu oldu. Fernando ve takım çalışanları, çok yaklaştıkları şampiyonluğun ellerinden kayışını izlemek zorunda kaldılar. Ancak unutmamalıyız ki, bu sporun kanunları böyle”

“Tüm sene canla başla çalışan teknisyenlerin, mühendislerin, çalışanların ve pilotlarımızın, kendilerini adayışları için tebrikleri hak ettiğini düşünüyorum. Pazar akşamı hepsine teker teker teşekkür ettiğimi bilmenizi isterim. Bugünden sonra yeniden birlik olmalıyız”

“En başından beri, bizden beklenen performansı altında olduğumuz zamanlarda bile, desteğinizi, mesajlarınızı, eleştirilerinizi ve tribünlerdeki sesinizi esirgemediğiniz için siz taraftarlarımıza tüm kalbimle teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gibi zor durumlarda Ferrari’ye olan sevginizi baki tutabilmeniz çok kolay olmamalı. Ama sizler gibi gerçek taraftarlara saygım büyük”

"Ferrari’nin 2011’de şampiyonluğun en büyük adayı olacağına kimsenin şüphesi olmasın. Pistlere bir an önce geri dönerek gerçek gücümüzü göstermeyi dört gözle bekliyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder