9 Kasım 2010 Salı

Büyük Patron Sert Konuştu


Red Bull Racing takımının sahibi Dietrich Mateschitz, tüm eleştirilere rağmen takım emri uygulamasını kesinlikle kabul etmeyeceğini bir kez daha yineledi.

“Takım emri uygulamaktansa Abu Dabi’den ikinci olarak ayrılmayı tercih ederim” diye konuşan Mateschitz, pilotlar arasında ayrım yapmalarının mümkün olmayacağını ifade etti.

Mateschitz, “Ferrari Almanya’da takım emri uyguladığında tüm dünyayı başlarına yıkmaya çalışıyorlardı. Şimdi ise bize, uygulamadığımız için aptal muamelesi yapıyorlar. İki pilotumuz da şampiyonluk için mücadele ederken birine diğerini desteklemesini söylemeyeceğiz. Brezilya’da doğru şekilde davrandık ve Alonso’yu şampiyon etmiş de değiliz. Abu Dabi yarışı bitmeden mücadele bitmeyecek. Kimse için kolay bir yarış olmayacak” dedi.

Takımlar şampiyonasını zirvede tamamlayan Red Bull’un büyük bir başarı elde ettiğini belirten Mateschitz, “Beş yıllık uzun ve özverili bir çalışma sürecinin sonunda ödülümüzü aldığımız için sevinçliyim. 2010 sezonu bizim için her açıdan keyifliydi. İlk hedefimizi gerçekleştirdik. Artık ikinci hedefimize odaklanacağız” ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder